selectie van de ontwerpen

Verbouwing monument

In 2009 kreeg ik de vraag een plan te maken om twee woningen samen te voegen tot één fijne woning. Het gaat om een monument, een karakteristiek herenhuis met drie verdiepingen in Delft. Aangezien [...]

DRIE DAKOPBOUWEN (CPO)

In 2017 werd ik gevraagd een ontwerp te maken voor drie dakopbouwen in beschermd stadsgezicht Leeuwendaal in Rijswijk. Aanleiding was een eerder ontwerp van een dakopbouw en een aanbouw in die [...]

Woonhuis op vrije kavel

De familie W. koos mij, als architect voor het ontwerp van hun vrijstaande woonhuis op een vrije kavel uit een selectie van jonge architecten. De selectie was gemaakt door Faro architecten en [...]

Tuibrug in Katwijk

Ik won met Dura Vermeer de ontwerpopdracht voor de Design & Construct opdracht voor ontwerp en bouw van een brug voor langzaam verkeer in Katwijk.

Circulair plan voor de Zeezwaluwstraat

Idee om horeca, fietsverhuur en een leslokaal voor natuurlessen toe te voegen aan het huidige gebruik van de gebouwen. Het plan is er een circulair project van te maken waarbij o.a. zonne- [...]

Brug over de Pijp

ASR vroeg mij een plan te bedenken voor een brug voor langzaam verkeer over de Pijp. Ik denk dat het een goed idee is hier een brug te bouwen. De brug maakt een wandeling rond de tweede [...]

Verbouwing woonhuis

In het voorjaar van 2018 kreeg ik de vraag mee te denken over een huis. Ruimte, licht en een open keuken waren de wensen voor hun traditionele hoekwoning. Is een doorbraak naar de keuken [...]

Stand Rehacare

Ik werd gevraagd een idee te presenteren voor een unieke, opvallende en uitnodigende stand. Mijn pitch won de voorkeur. Het ontwerp maakte indruk op de Rehacare in Düsseldorf in 2011 en is nog [...]

Brug en viaduct in Dronten

Ontwerp van beeldbepalende elementen voor het viaduct en een brug. De kunstwerken maken onderdeel uit van de infrastructurele ingreep om een route aan te leggen die kruisingsvrij vanuit het [...]

paviljoen

De vraag was om mee te denken over verbetering van de tuin. De tuin wordt steeds smaller naar achteren toe en is daardoor niet gemakkelijk in te richten.

Hoofdkantoor Brunotti Europe

Vernieuwend concept voor het interieur van het hoofdkantoor van Brunotti Europe in Amersfoort. Van het ontwerp van de ontvangstruimte, de lunchruimte, de retail showroom, ruimtelijke ingrepen, [...]

Contact me

Send me an email and I'll get back to you soon.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search