Surfschool Hoek van Holland

strandpaviljoen jaarrond

De uitdaging

De uitdaging was het paviljoen dat in 2009 op het strand van Hoek van Holland uit te breiden, te verplaatsen en hoger te plaatsen (op palen). Met als doel dat het paviljoen het gehele jaar rond op het strand blijven staan.

Wat we deden

De tijdelijke, sterke en eenvoudige constructie is snel op- en af te bouwen maar is ook goed aanpasbaar en uitbreidbaar. Daar kan nu goed gebruik van gemaakt worden. We borduren voort op het bouwsysteem.

De surfschool is ontworpen als recreatief landschap. Als onderdeel van het strand. Vanuit het paviljoen is goed zicht op de surfers op zee.

Het paviljoen wordt anderhalve meter hoger geplaatst. De nieuwe trappen, terrassen en strandbanken maken de hoge overgang van strand naar paviljoen vriendelijker.  Het grote dakoverstek werkt mee aan de verbinding met de omgeving en het verdiepingshoge glas ook.

Er is geen kunststof gebruikt maar hout en glas en staal. Lichte strandkleuren. Je voelt je verbonden met het strand en de zee.

de opdrachtgever

Surfschool Hoek van Holland

Ontwerp

Foto's van de bouw

Animatie van de bouw

Related Projects
Contact me

Send me an email and I'll get back to you soon.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search