zo-gevel

Strandpaviljoen voor surfschool Veerse Dam

op het strand van de Veerse Dam

de uitdaging

Onderbrengen van de Surfschool en een restaurant op 1 locatie betekent ook samenbrengen van de wensen van twee ondernemers in 1 gebouw.

Energieneutraal is het uitgangspunt. Vandaar dat de grote luifel deels met pv cellen in glas is uitgevoerd.

De hotelkamers en stalling voor surfmateriaal omarmen de zandvlakte voor de school aan het water. Een open structuur met dakterras, tribune en buitenlokalen en  trappen vormt een recreatief landschap dat ‘s zomers druk bezocht wordt.

wat we deden

Concept ontwikkelen

de opdrachtgever

Surfschool Veerse Dam

Related Projects
Contact me

Send me an email and I'll get back to you soon.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search