paviljoen

in stadstuin

De uitdaging

De vraag was om mee te denken over verbetering van de tuin. De tuin wordt steeds smaller naar achteren toe en is daardoor niet gemakkelijk in te richten.

Wat we deden

Ontwerp

Wat vooral opviel is dat de huidige schuur precies daar staat waar bij voorkeur het terras zou liggen: in de middagzon.

Door de schuur te slopen maken we ruimte voor een terras, de nieuwe schuur komt achterin de tuin te staan, op de plek waar de tuin het smalst en minst bruikbaar is. Nu kan de tuin over de volle breedte benut worden.

De nieuwe schuur achterin de tuin wordt een paviljoen met ruimte om er tegen aan te zitten. Zij komt recht in het zicht van de woonkamer te staan.

de opdrachtgever

Particulier

pvljn-pltg-02
gevels
pvljn-impressie-01
Related Projects
Contact me

Send me an email and I'll get back to you soon.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search