Start verbouw surfschool Hoek van Holland

 In Blog, Geen categorie

Vandaag is de bouw gestart. De palen zijn geheid.

Het paviljoen wordt volgens het door ons ontwikkelde bouwsysteem uitgebreid. Het paviljoen wordt groter en het mag het gehele jaar op het strand blijven staan. Het geheel komt, inclusief het nieuwe terras, op houten palen te staan.

De strandbanken, de overstekende vloerrand en het grote dakoverstek verbinden het paviljoen met het strand. Het is een strandhuis met goed zicht op zee en plekken om van dat uitzicht te genieten.

Het bouwsysteem is geheel van hout gemaakt, geheel demontabel en de verbindingen zijn zo dat alle onderdelen her te gebruiken zijn. De verbindingen zijn robuust, doordacht en eerlijk. Je ziet hoe het in elkaar steekt en dat is er mooi aan.

Bestand 11-05-16 16 11 09 Bestand 11-05-16 16 11 57

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search