PROJECTEN

EEN SELECTIE

Brandingsportvereniging Jumpteam Scheveningen

Nieuwbouw voor grootste watersportvereniging langs de Nederlandse kust, eerste buurthuis van de toekomst op het strand, eerste strandpaviljoen op Scheveningen dat jaarrond mag staan. Opgeleverd in 2015.

Herenhuis, Den Haag

Verbouwing van herenhuis. Een constructieve doorbraak brengt een enorme verbetering qua ruimtelijk gevoel en daglicht. Een nieuwe keuken en mooie afwerking maakt het af. Opgeleverd in 2015.

Conferentietafels, Den Haag

Op maat gemaakte conferentietafels voor DGA Financieel Adviseurs Den Haag. De ronde tafels geven uitdrukking aan de gelijkwaardigheid tussen klant en adviseur. De tafels zijn gemaakt van bamboe, fantastisch materiaal hiervoor omdat het hard is en slijtvast. Bamboe is duurzaam gewonnen aangezien het een snel groeiende grassoort is. In de tafelbladen zijn dunne lijnen gefreesd naar de weerkaart van een herfststorm op Scheveningen. Opgeleverd in 2015.

Brunotti Stand Ispo 2013, Düsseldorf

Met als uitgangspunt de door Tobias ontworpen nieuwe ‘look and feel’ van het hoofdkantoor zijn de stands voor op de Ispo in Munchen en de Bread & Butter in Berlijn ontworpen. Opgeleverd in 2013.

Hoofdkantoor Brunotti Europe, Amersfoort

Vernieuwend concept voor het interieur van het hoofdkantoor van Brunotti Europe in Amersfoort. Van het ontwerp van de ontvangstruimte, de lunchruimte, de retail showroom,  ruimtelijke ingrepen, afwerkingsdetails, een lichtplan tot het  ontwerpen van tafels, een balie, een bar en een kroonluchter. Opgeleverd in 2012.

Telstarsurf bij Strand Horst, Harderwijk

Ontwerp voor transformatie van botenloods naar grootste surfwinkel in Nederland: Telstarsurf bij Strand Horst. Opgeleverd in 2011.

Re-fit van twee herenhuizen, Den Haag

De verbouwing van twee geheel verschillende herenhuizen tot een enkel ruim familiehuis met dubbel grote stadstuin. In een splitsing werd het tweede herenhuis verkleind tot een dubbel bovenhuis. Opgeleverd in 2010.

Vrije kavel, Ypenburg, Den Haag

De nieuwbouw van een vrijstaande woning op een vrije kavel. Een vide biedt ruimte voor zichtlijnen, voor daglicht- en zonlichttoetreding diep in de woning en voor verrassende ruimtelijke kwaliteit. Opgeleverd in 2008.

Tuibrug, Katwijk

De sculpturale tuibrug verbindt woonwijk De Zanderij met de duinen. Opgeleverd in 2007.

Bungalow aan de Vecht, Nigtevecht

Nieuwbouw van een bungalow in Nigtevecht aan een ‘zwaaibaai’ in de Vecht. Opgeleverd in 2003.

14949486
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search