Haagse Huizen

Advies

Vragen over (ver-) bouwwensen?

Heeft u (ver-) bouwwensen en heeft u vragen over hoe uw wensen het best gerealiseerd kunnen worden? Vragen over de vormgeving van uw verbouwing, over de vergunning: is die nodig en zo ja, hoe vraag je deze aan, over welke subsidies er zijn, over hoe te zorgen voor een fijn binnenklimaat ‘s zomers en ‘s winters, over hoe optimaal daglicht binnen te brengen, over hoe energie te besparen of op te leveren, over welke materialen de beste keuze zijn: duurzaam, betaalbaar en  milieuvriendelijk, over het kiezen van een aannemer en noem de vragen maar op waar u mee te maken krijgt bij het plannen van een (ver-) bouwproject.

Jarenlange ervaring met Haagse huizen

Wij hebben jarenlange ervaring in het verbouwen, uitbreiden, renoveren en nieuw bouwen van huizen in en rondom Den Haag. We weten hier goed de weg te vinden van gemeente, aannemer, leverancier tot aan fabriek. Zo kunnen we prijstechnisch interessant advies, ontwerp, vergunningaanvraag en bouwbegeleiding aanbieden. Het spreekuur zijn we gestart om u als particulier op weg te helpen in uw (ver-) bouwproject met onafhankelijk advies, zonder dat u een architect een uitgebreide opdracht hoeft te geven. Onze ervaring zetten we graag in om u te adviseren.

Neemt u contact op voor advies?

Ik kom graag bij u langs. U kunt een mail sturen met voorkeursdata en tijden of mij bellen op 06-28645267 om een afspraak te maken. Geeft u beknopt aan om wat voor bouwproject het gaat?

Kosten

De kosten voor een advies bedragen 100 euro incl. btw.

Hartelijke groet,
Marieke Tobias

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search