Marieke Tobias is bevlogen architect en gastdocent architectonisch ontwerp aan de TU Delft op de faculteit Bouwkunde. Ze werkt vanuit haar studio op Scheveningen, reist veel en is enthousiast watersportster. In haar ontwerpbenadering staat het beleven van de natuur centraal. Zelfs in de meest verstedelijkte omgeving weet zij een ontwerp te maken dat een link heeft met wat er is aan groen, lucht en water. Dat voelt gezonder, vrijer en is het is simpelweg mooier.
 
Op zaterdag 14 maart a.s. 15:00 uur opent wethouder Boudewijn Revis het nieuwe – door Studio Tobias ontworpen - jaarrond clubhuis van brandingsport vereniging Jumpteam. De nieuwbouw heeft de status van "strandbuurthuis van de toekomst”, wat uniek is in Den Haag . 
 
Architectenbureau Studio Tobias  is in 1998 door Marieke opgericht.  Met Studio Tobias heeft zij woningen, gebouw transformaties, twee strandpaviljoens, interieurs maar ook een aantal bruggen mogen ontwer­pen en laten bouwen. Opdrachtgevers waren o.a. ASR en Dura Vermeer, het EYE filmmu­seum, het Filmtheater aan het Spui, Doge, Preston Ability, Brunotti Europe, Telstarsurf,  Surfschool HvH en veel particulieren.
 

JUMPTEAM SCHEVENINGEN

  

opening